Synlighet i 1881s søkeresultat 

Vær synlig på første side av søkeresultatet når våre 1.5 millioner unike ukentlige brukere søker etter varer og tjenester i din bransje og ditt område. 

Kontakt oss

  • Åtte av ti kontakter bedriften de har funnet etter å ha gjort et katalogsøk*

  • Vis fram ditt firma best mulig med logo, merker og tekst for å bli valgt av våre brukere.

  • Vær synlig på topp og over dine konkurrenter i søkeresultatet.

  • Vi tilbyr effektive annonsealternativer og pakker tilpasset budsjett og behov.

Suksessrike bedrifter over hele landet annonserer hos 1881. Med over 1.5 millioner brukere i uken er 1881.no et viktig sted for din bedrift å være synlig for å nå dine kunder. Unngå useriøse aktører, du er trygg som annonsør hos 1881.no!

*ComScore YP (Yellow Pages) Value Proposition Report

Fornøyde kunder 

Vi har fornøyde kunder over hele Norge, her er noen av våre referanser

Chroma logo

Chroma Mat AS

★★★★★

Vi er annonsører på 1881.no for å få nye kunder. 1881s høye bruk gjør det viktig for min bedrift å være synlig i søkeresultatet. Gjennom søkemotoroptimaliseringen til 1881 får vi god synlighet i Google. Dette er valuta for pengene. Vår kontaktperson har opptrådt på en veldig profesjonell og forståelsesfull måte i denne tiden med nedstengsler i samfunnet. Vi føler oss veldig godt ivaretatt av 1881. Chroma Mat har således fått god hjelp med å treffe/nå ut til våre kunder, nye som gamle gjennom søk på nett via 1881 og via Google :-). Hei hopp, tommel opp :-D.

Roy Grytemark, daglig leder.

Epil Catering

Epil Catering

★★★★★

Vi i Epil Catering AS er godt fornøyde med å ha annonser på 1881.no, det er ingen skjulte kostnader og hyggelige rådgivere som svarer på kort tid.

Abdurrahman Altunay, rådgiver.

VVS Team Sentral AS

VVS Team Sentral AS

Vi har vært annonsør på 1881.no siden august 2020 og er veldig fornøyd med løsningen. Vi mottar konkrete henvendelser og bestillinger basert på vår annonsering, som igjen genererer nye oppdrag som vi ellers ikke ville ha fått. Vi spør alltid hvor våre kunder har funnet oss og 1881 har generert en god andel av våre nye kundehenvendelser. Veldig fornøyd kunde av 1881.

Niklas Wright, daglig leder.