Synlighet i 1881s søkeresultat

Med over 100.000 daglige oppdateringer i Norges beste database og 1,4 millioner brukere i uken er 1881.no et viktig sted å synes både for potensielle og eksisterende kunder. Med en oppføring i vårt søkeresulatat er du lett tilgjengelige for de som leter etter deg eller etter det du tilbyr. Undersøkelser viser at åtte av ti* kontakter den respektive bedriften etter at de har gjort et katalogsøk. Disse kundene tar kontakt både via telefon, fysisk besøk eller ved å sende en e-post. Dersom du ønsker at nye og eksisterende kunder skal finne deg raskt, er det viktig å være tilstede så tidlig som mulig i søkeresultatet. Vi tilbyr effektive annonsealternativer som enkelt kan tilpasses ditt budsjett. Suksessrike bedrifter over hele landet benytter våre tjenester og produkter av en eneste grunn; annonsering hos oss gir mer salg.

*Kilde: ComScore YP (Yellow Pages) Value Proposition Report 2014

Mange vet ikke navnet på bedriften de søker etter

Det er en kjensgjerning at mange som søker etter bedrifter eller leverandører ikke vet «hvem» de skal ha tak i, bare «hva» eller hvilken bransje de søker. Tidligere undersøkelser har pekt på at dette gjelder 4 av 10 søk. Derfor er det viktig å være godt synlig i søkeresultatet innen din bransje i ditt geografiske område. Det blir du med en oppføring på 1881. Da kan du selv velge hvordan du vil fremstå og fronte de tingene som er viktige for deg. Kanskje er det ekstra viktig med bilder av butikken din, fremheve merker du fører eller illustrere viktige autorisasjonsmerker som gjør det trygt å velge deg som leverandør. Ønsker du å bruke oppføringen hos oss som din hjemmeside kan vi sammen tilpasse denne til å bli slik du ønsker.

Trygg annonsering

Som annonsør hos oss er du trygg. Vi er medlem av Trygg Katalog, som jobber med å sikre rettighetene for de som kjøper profilering hos katalogselskaper i Norge.

Les mer om Trygg katalogs kvalitetskrav

Våre samarbeidspartnere

For å sikre deg som annonsør best mulig respons på dine annonser, samarbeider vi med de største aktørene på markedet.

GoogleTomTomAutoDBOpera

Fornøyde kunder

Vi har fornøyde kunder over hele Norge, her er et par av våre referanser.

Advokatfirmaet Hulaas

I 2010 tok tre av dagens partnere i Advokatfirmaet Hulaas over selskapet fra Vidar Hulaas, som var en av de opprinnelige stifterne av Advokatfirmaet Koren, Hulaas & Storm helt tilbake i 1974. «Etter hvert begynte vi aktivt å se på hvordan vi skulle markedsføre selskapet og nå ut til nye kunder. Ett av de stedene vi valgte å annonsere var på 1881.no». Advokatfirmaet Hulaas sier de kan se beviselig effekt av flere konkrete henvendelser fra en god synlighet på 1881.no og er kunde på 3.året.

Brage Tannklinikk

Jeg er meget fornøyd med 1881 som leverandør, og vil fortsette samarbeidet så lenge trafikktallene fortsetter å peke i den retning de har gjort til nå. Det viser at vi blir funnet av våre brukere

Vegard Ebbestad
Daglig leder