Referanse fra Sky Rekruttering

Vi har fått en voldsom positiv respons på vår nye hjemmeside. Senest for to dager siden tok en av Norges største banker kontakt med oss og ønsket samarbeid. Dette er for oss en stor kunde som vil gi stor verdi! Utover dette har vi fått 2 andre kunder via hjemmesiden allerede!

Flere bedrifter har sendt mail ikke nødvendigvis via hjemmesiden, men har henvist til hjemmesiden så vi er strålende fornøyd. Jeg har også fått en henvendelse fra en investor som kunne tenke seg å være med på morroa. Vi er ikke der, men uansett utrolig hyggelig, å det sier mye om hvordan vi blir oppfattet der ute. 

Hele prosessen gjorde at vi i tillegg fikk tatt en total «make over» med ny logo, nye visittkort, signaturer og vi fremstår som en langt mer profesjonell bedrift. Jeg vil bare si tusen tusen hjertelig takk for en helt fantastisk jobb som er gjort her! Vi er ikke bare fornøyde, vi er helt i ekstase over vår nye flotte side :-) Tusen tusen takk til både utvikler og deg Fanny! Super service og oppfølging hele veien! Kunne ikke vært bedre! 

Skulle dere trenge referanser så er potensielle nye kunder hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss for flotte ord og en bekreftelse på at 1881 er fantastisk dyktig på hjemmesider :-)

Heidi Alice Vennevik
Sky Rekruttering
skyrekruttering.no

Sky rekruttering logo