Referanser

Her er noen av anbefalingene fra våre svært fornøyde kunder.

Maridalsveien smådyrklinikk AS

Hei, Jeg er førstegangs bruker av 1881 sine webbbaserte løsninger for hjemmesider. Samarbeidet underveis med ferdigstillelse av vår hjemmeside, har vært meget godt. Tilbakemeldinger, rettelser av feil, forbedringer o.l. har 1881 vært raske med å følge opp. Jeg har allerede sett tydelig effekt av vår nye hjemmeside, ved at vi har fått flere nye kunder.

Freddy Kristian Nilsen 
Maridalsveien smådyrklinikk AS

Fysioceline

For meg har hjelpen fra Hjemmesider 1881 vært utrolig kjærkommen, da jeg ikke har den kunnskapen eller tiden som kreves til å skape min egen profesjonelle hjemmeside. Hjelpen jeg har fått har vært uvurderlig, og har lettet arbeidsmengden min enormt. De har bred kunnskap og erfaring om hvordan siden bør se ut for å kunne nå ut til flest mulig kunder, og de har mange tips til hvordan man kan øke trafikken inn til siden. De er tilgjengelig når jeg trenger hjelp, og er svært serviceinnstilte og vennlige. Nettsiden min har gitt meg mange muligheter, og har gjort meg mer synlig for både pasienter og andre nyttige kontakter, som for eksempel journalister. Jeg har blant annet skrevet 2 artikler i etterkant på gode, anerkjente nettsteder innen helseprofesjonen som igjen fører til en større synlighet.

Fysioterapeut Celine Grøndahl
Fysioceline
fysioceline.no

Det Grønne Kjøkken AS 

Etter lang leting etter et firma som kunne hjelpe meg med nettsiden vår så var jeg heldig som valgte 1881. Proft, hyggelig personale som klarer å sette bedriften i fokus og har gjort laging av nettsider til en kunst. Så tusen hjertelig takk for at dere gjør hverdagen lettere :-)

Med vennlig hilsen 
Omar Ali Morad
Det Grønne Kjøkken AS

Takgruppen AS

1881 har gjort en fremragende jobb med utvikling av vår nye nettside. Vi er svært fornøyd med resultatet. Både design, bilder og tekst er upåklagelig. Servicen under selve prosessen har også vært meget god med godt samarbeid og god kommunikasjon. Vi har derfor ingen betenkeligheter med å anbefale 1881 hjemmesider.

Med vennlig hilsen Mario Rogulj
Takgruppen AS
takgruppen.no

Mehfel Restaurant

Ved en tilfeldighet oppdaget vi 1881. Først så trodde vi at det bare var nummeropplysningen, men vi fant fort ut at dette var meget dyktige og talentfulle folk, og særlig da vår kontaktperson. Etter at 1881 har designet hjemmesidene våre har vi hatt en økning av gjester. Vi er storfornøyd med at det er 1881 som har utviklet sidene våre.

Naweed Khawar, daglig leder
Mehfel Restaurant
mehfel.no

Sky Rekruttering

Vi har fått en voldsom positiv respons på vår nye hjemmeside. Senest for to dager siden tok en av Norges største banker kontakt med oss og ønsket samarbeid… 

Les mer

Stop & Go Service 

Jeg er kjempefornøyd med 1881. Fra første kontakt til vår nye hjemmeside kom på nettet har jeg opplevd kundebehandleren i 1881 som veldig profesjonell, hyggelig, tilgjengelig, imøtekommende og åpen for endringer og forslag fra min side… 

Les mer

Aarums Towing Service AS 

Hei, Vi er veldig fornøyd med hele prosessen, raske tilbakemeldinger og god veiledning. Vi føler vi har fått et godt produkt som vi har fått være inkluderende i, uten at det har hvert tidkrevende for oss. Vi takker og bukker for jobben dere har gjort for oss.

Kim Fredrik Aarum
Aarums Towing Service AS

Lakkhallen AS 

Hei. Hjemmesiden ble fin. Prosessen var smertefri. Bruk oss gjerne som referanse. Kundebesøket var veldig proft og informativt. Hjalp oss opp på lnstagram også. Ringte og spurte om råd angående Google. Fikk raskt hjelp selv om jeg vekte opp stakkaren som var hos oss :-). Super service. 

Mvh Jarle
Lakkhallen AS

Langedrag Camping 

Vi er ekstremt fornøyde med den gode servicen og hjelpen vi har fått :-) 1881 har hjulpet oss å lage en nettside for vår campingplass, og vi er super fornøyde! En flott og fin nettside, med alt man trenger å vite har vi fått. De er både effektive å dyktige i jobben de gjør. Det er bare «å bøye seg i hatten» for disse :-) Vi har fått mange nye, og flotte kunder vil vi satse videre på. Jeg anbefaler virkelig disse på det høyeste til alle andre, som sitter litt fast med hjemmesideordninger.

Langedrag Camping