Internett annonsering

Annonsering på 1881.no

Med en annonse på 1881.no får du som annonsør en gyllen mulighet til å vise deg frem. Annonsene er som oftest basert på en merkevarebyggende kampanje som snakker om ditt firma, eller en mer kortlevd kampanje der man ønsker å løfte frem et produkt eller en tjeneste som kan tiltrekke flere kunder. Hos 1881.no treffer vi 1,4 millioner nordmenn ukentlig, så her er en gyllen mulighet for deg som annonsør å treffe mange kunder på kort tid med et visuelt budskap som skiller seg fra det generelle innholdet.

Ta kontakt med en av våre rådgivere for å se hvordan vi kan løfte frem din bedrift!

Annonsering på internett

I den digitale hverdagen besøker en enkeltperson en rekke medier og nettsider. Så for å kjøre en effektiv annonse i eksempelvis ditt fylke, kan det være en idé å ikke tenke så mediestyrt, men heller fokusere på hvor kunden befinner seg. Ved hjelp av markedsledende teknologi kan vi i 1881 hjelpe deg med å kjøpe annonser hos de største mediene, enten du vil treffe kunder i hele landet, eller kun i ditt lokalområde.

Fordelen med vår teknologi er at vi kan styre hvor mange ganger hver enkelt bruker ser annonsen din, uavhengig av hvilke nettsider kunden din konsumerer innhold på i løpet av en dag. På den måten sikrer vi at du som annonsør når ut til så mange potensielle kunder som mulig basert på ditt budsjett. For å sikre investeringen til våre annonsører kjøper vi kun reklameplass hos de største norske nettsidene (TNS Topplisten), og kun når kundene befinner seg i det geografiske området du har valgt.

 

Ta kontakt med en av våre rådgivere for å se hvordan vi kan løfte frem din bedrift!