Google AdWords annonsering

Google AdWords er Googles eget annonsesystem som er plassert i Google sitt søkeresultat. Ved å annonsere med Google AdWords treffer du potensielle kunder på jakt etter dine produkter eller tjenester. AdWords passer enten om du ønsker å øke salg av dine produkter og tjenester, flere telefonsamtaler eller flere besøk til din nettside. Bedriften din betaler kun for annonser som faktisk blir klikket på og du kan selv bestemme hvor mye penger du ønsker å bruke.

Fokuser på det du kan best!

Det er fullt mulig å sette opp en AdWords-konto på egenhånd, men de fleste har hverken tid eller kunnskap til å sette opp kampanjer, finne gode søkeord eller finne dedikerte landingssider. Dersom du overlater AdWords-annonseringen til en av våre sertifiserte rådgivere frigjør du tiden til å bruke på det du gjør best- enten det er å selge boliger, bekjempe skadedyr, bygge drømmebadet eller å sørge for at lovbrytere kommer bak lås og slå.

La 1881 ta jobben

Våre rådgivere er sertifiserte og innehar inngående kunnskap om annonsemarkedet. Alt du trenger å gjøre er å fortelle oss hva du ønsker å annonsere for så tar vi hele jobben. Vi finner de beste søkeordene, utarbeider gode annonsetekster og sørger for at annonsene leder til rett sted. Videre sørger vi for kontinuerlig overvåkning og optimalisering og sikkerstiller at du til enhver tid betaler så lite som mulig per klikk. Dette er en ressurskrevende jobb som vi påtar oss dersom du er kunde hos oss. Du kan lene deg tilbake og vite at vi gjør jobben, rapport sender vi deg selvfølgelig månedlig. Vi gjør det enkelt for deg med en fast lav pris for oppsett av kampanje, uavhengig av kompleksitet, og en fast tretti prosent teknologikost på summen du velger å bruke til annonsekjøp.

Hva får du

  • Frigitt tid til å gjøre det du kan best
  • Visshet om at din annonsering blir godt ivaretatt
  • Fult kampanjeoppsett med annonser for det du vil fokusere på
  • Kontinuerlig optimalisering av annonsetekster, søkeord og klikkpris
  • Tilgang til dedikerte Googlesertifiserte rådgivere
  • Tilgang til svært avanserte verktøy for oppsett og optimalisering av din annonsering
  • Månedlig statistikk over dine kampanjer
  • Relevant trafikk til din nettside
  • Relevante samtaler fra kjøpeklare kunder

Trygghet

Vi er medlem av Bra Søk – Bransjerådet for søkemotormarkedsføring. Bra Søk hjelper sine medlemmer til å hjelpe sine kunder. Medlemmene i bransjeforeningen vedkjenner seg å følge bestemte etiske retningslinjer.

Les mer om Bra Søk