Synlighet i 1881s søkeresultat 

Vær synlig på første side av søkeresultatet når våre 1.4 millioner ukentlige brukere søker etter varer og tjenester i din bransje og ditt område.

  • Mange søker ikke etter firmanavn men bransjer, varer og tjenester i et geografisk område
  • Åtte av ti kontakter bedriften de har funnet etter å ha gjort et katalogsøk* 
  • Vi tilbyr effektive annonsealternativer tilpasset ditt budsjett og behov
  • Unngå useriøse aktører, du er trygg som annonsør hos 1881.no

Suksessrike bedrifter over hele landet annonserer hos 1881. Med over 100.000 daglige oppdateringer i Norges beste database og 1.4 millioner brukere i uken er 1881.no et viktig sted å synes både for potensielle og eksisterende kunder av din bedrift. Med en oppføring i vårt søkeresultat er du lett tilgjengelige for de som leter etter deg og det du tilbyr innen din bransje i ditt geografiske område.

*Kilde: ComScore YP (Yellow Pages) Value Proposition Report 2014

Fornøyde kunder 

Vi har fornøyde kunder over hele Norge, her er et par av våre referanser.

Advokatfirmaet Hulaas

Hulaas

I 2010 tok tre av dagens partnere i Advokatfirmaet Hulaas over selskapet fra Vidar Hulaas, som var en av de opprinnelige stifterne av Advokatfirmaet Koren, Hulaas & Storm helt tilbake i 1974. «Etter hvert begynte vi aktivt å se på hvordan vi skulle markedsføre selskapet og nå ut til nye kunder. Ett av de stedene vi valgte å annonsere var på 1881.no». Advokatfirmaet Hulaas sier de kan se beviselig effekt av flere konkrete henvendelser fra en god synlighet på 1881.no og er kunde på 3.året.

Hulaas logo

Brage Tannklinikk

Brage

Jeg er meget fornøyd med 1881 som leverandør, og vil fortsette samarbeidet så lenge trafikktallene fortsetter å peke i den retning de har gjort til nå. Det viser at vi blir funnet av våre brukere. 

Vegard Ebbestad
Daglig leder

Brage logo